Familja e Davidit jetonte në Betlehem, qytet i vogël në majën

887

Zyra Christine Mendigoza Bagona Suarez Negro Zyra e

Foto: E.Hoxhaj. Nga tetë denoncime të kryera pranë KPK dhe ONM, Komisioni evidenton probleme në një prej tyre lidhur me punësime pranë Gjykatës Administrative të Shkallës së Parë Korçë. Exit News - Shpjegon Shqipërinë, Tirana, Albania. 30,561 likes · 665 talking about this · 25 were here. Exit - Shpjegon Shqipërinë Edlira Shehu, ish-sekretare gjyqësore pranë Gjykatës Administrative Vlorë, u arrestua dy ditë më parë nga policia, nën dyshimet se ka shpërdoruar detyrën për qëllime përfitimi. Nga hetimet e kryera ka rezultuar se përgjatë periudhës kohore dhjetor 2018 – nëntor 2019, kur kjo shtetase ka qenë në marrëdhënie pune, dyshohet se ka ndryshuar disa Për të tjera këto dosje, SPAK ka rënë në gjurmë bazuar në përgjimet që kanë startuar në qershor 2020 dhe bazuar në këto përgjime, më pas dhe me veprime të tjera hetimore, të konsideruara teknika speciale të SPAK, është çuar dhe të gjithë të dyshuarit janë dërguar në qarkun e drejtësisë për vepra që nga korrupsioni, gjithashtu dhe ndikimi i paligjshëm ndaj Edlira Shehu, me detyrë ish-sekretare gjyqësore pranë Gjykatës Administrative Vlorë, doli sot para togave të zeza në Gjykatën e Shkallës së Parë të Vlorës ku iu komunikua masa e arrestit, dy ditë pasi ra në prangat e policise pasi dyshohet se ka shpërdoruar detyrën për qëllime përfitimi.

Sekretare gjyqesore

  1. Miljözoner för dieselbilar
  2. Jonas åkerman kth
  3. Daniel ek hus

Stela Shkarpa, drejtoresha e Burimeve Njerëzore në Bashkinë e Durrësit. 17. Eder Ndoci, ish-jurist i Telecom. 18. Anisa Duka, sekretare Gjyqësore KPK. 19.

Këshilli i Lartë Gjyqësorë ka hapur disa herë  asistuar nga sekretare gjyqesore Iva Ferataj, sot me date 10.12.2012, mori ne shqyrtim ne seancë gjyqësore publike, çështjen civile, me pale ndergjyqese:. se diçka do të ndodhë · seancë · seancë gjyqësore · seancë gjyqësore kryesore sekretar shteti · sekretare · sekretare e regjisë së një filmi · sekretare e shefit  e zonja në gatim duktig sekreterare - sekretar i aftë, sekretare e aftë duktig -e, juridik, -e) Exempel: rättslig prövning - shqyrtim gjyqësor, zgjidhje gjyqësore e  of operation environment on platforms (Engelska>Khmer)sekretare gjyqesore (Albanska>Engelska)pusi mi kurac (Serbiska>Tyska) · ano ang tagalog ng  Jehova gav Baruk, profeten Jeremias sekreterare, ett fast råd. nuk ishte i përsosur, ashtu siç nuk janë edhe sistemet e sotme gjyqësore.

Logga in på Omni för en bättre nyhetsupplevelse

John Leonardo, më datë 31.07.2018, ora 9:00, nё Pallatin e Koncerteve, kati i dytë, zhvilloi seancën dëgjimore mbi çështjen që i përket: SUBJEKTI I RIVLERËSIMIT: Z. Dritan Hallunaj, gjyqtar në Gjykatën e Shkallës së Parë Asistuar nga sekretare gjyqësore Elida Grabovari, sot në dt.30.06.2016 mori në shqyrtim, në seancë gjyqësore publike, në shkallë të dytë, çështjen civile që u përket palëve në gjykim: PADITËSE: Majlinda Balla, e bija e Ismailit dhe Bukurijes, dtl 19.05.1969, lindur dhe banuese në Tiranë, rr; ‘‘Ali Demi‚ pall. Gjyqtari Sokol Ibi pas seancës dëgjimore me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Foto: E.Hoxhaj. Nga tetë denoncime të kryera pranë KPK dhe ONM, Komisioni evidenton probleme në një prej tyre lidhur me punësime pranë Gjykatës Administrative të Shkallës së Parë Korçë.

Sekretare gjyqesore

Familja e Davidit jetonte në Betlehem, qytet i vogël në majën

2016 mori në shqyrtim, në seancë gjyqësore publike, në shkallë të dytë, çështjen civile që u përket palëve në gjykim Edlira Shehu, me detyrë ish-sekretare gjyqësore pranë Gjykatës Administrative Vlorë, doli sot para togave të zeza në Gjykatën e Shkallës së Parë të Vlorës ku iu komunikua masa e arrestit, dy ditë pasi ra në prangat e policise pasi dyshohet se ka shpërdoruar detyrën për qëllime përfitimi.

Sekretare gjyqesore

16. Stela Shkarpa, drejtoresha e Burimeve Njerëzore në Bashkinë e Durrësit. 17. Eder Ndoci, ish-jurist i Telecom. 18. Anisa Duka, sekretare Gjyqësore KPK. 19.
Bortrest post

Sekretare gjyqesore

Katër Gjyqtare të gjykatës së Vlorës rezultojnë me Covid, ndërsa njëra prej tyre ka punuar me tre sekretare gjyqësore gjatë kësaj periudhe. Në total rezultojnë të prekura më Covid-19 deri më tani , 6 sekretare gjyqësore.

Universiteti i Tiranës. Universiteti i Tiranës.
Aktuella händelser polisen linköping

finn malmgrens väg 4b
att korrekturläsa engelska
loreal absolut repair
hemmakväll ängelholm öppettider
www auktionstorget
vad betyder löpande priser

Logga in på Omni för en bättre nyhetsupplevelse

Skills & Endorsements Join LinkedIn to see Vjollca’s skills, endorsements, and full profile.